Jouw relatietherapeut

Carolien antes

Toen ik na een bezinningsperiode in mijn leven nadacht over de vraag ‘waar gaat mijn hart sneller van kloppen?’ wist ik het al snel. Ik wil mensen helpen met het verbeteren van hun relatie, ik word relatietherapeut.

Carolien Antes

Waarom ik als

Jouw relatietherapeut

Omdat ik jullie gewoon graag verder help! Dit doe ik door middel van relatiegesprekken met jullie samen. Mijn gesprekken zijn:

Boeken relatietherapie

Waarom relatietherapeut

Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik diverse jaren als ambulant begeleider gewerkt. Met de komst van de sociale wijkteams heb ik een aantal jaren gezinnen ondersteund in alle vragen rondom opvoeding, gedragsproblemen en echtscheiding. Steeds vaker dacht ik bij gescheiden ouders: ‘Ik had hier al eerder bij betrokken willen zijn. Ik had graag bij willen dragen aan het herstel van deze relatie.’

Toen ik na een bezinningsperiode in mijn leven nadacht over de vraag ‘waar gaat mijn hart sneller van kloppen?’ wist ik het al snel. Ik wil mensen helpen met het verbeteren van hun relatie, ik word relatietherapeut.

Wat meer

Over mijn leven

Ik ben geboren en getogen in een dorpje in de Alblasserwaard. Boeren nuchterheid, het ‘niet zeuren maar doorgaan’, was in mijn omgeving heel normaal. Ik heb inmiddels geleerd dat mijn emoties en lichaam duidelijke signalen afgeven, die ik eerder niet opmerkte en negeerde. Mijn ervaring is dat je kwetsbaarheden kennen en daar ook naar luisteren je meer mens en uiteindelijk ook krachtig maakt.

Sinds 2012 ben ik getrouwd met David en wonen we in de gezellige stad Gorinchem. We hebben 3 jonge kinderen die voor veel gezelligheid en drukte zorgen. Ik ben christen. Als je het prettig vindt om het geloof onderdeel van de gesprekken te laten zijn, is dat mogelijk.

Wat anderen

Over mij zeggen

“Carolien kan relevante en kritische vragen stellen om tot de kern te komen. Ik vind het knap hoe zij daar heel gemakkelijk de juiste woorden voor vindt, waarbij ze betrokkenheid toont, zonder iemand te kwetsen.” D.F.

“Door Caroliens enthousiasme en gedrevenheid krijgt ze mensen mee. Ze is niet bang om tegengas te bieden op een bepaald onderwerp, maar doet dit op een lichte, uitnodigende en soms grappige wijze. Hierdoor voelt niemand zich aangevallen.” L.B.

Contact

Vragen of een kennismaking plannen?

Ik begrijp dat het een stap kan zijn om contact op te nemen. Je kunt mailen, het contactformulier invullen of bellen. Ik neem binnen 48 uur contact met je op.