Werkwijze

Praktijk Jolie

Ik begrijp dat je wellicht wat vragen hebt over bijvoorbeeld het proces en de tarieven. Hieronder vind je wat praktische informatie over Praktijk Jolie.

Hoe werkt het?

De gesprekken

Als je je aanmeldt of een bericht achterlaat, plannen we een telefonische afspraak om kennis te maken en te kijken of mijn werkwijze bij jou aansluit. Het is belangrijk dat je er vertrouwen in hebt en een klik ervaart. Dit gesprek is kosteloos.

Als je hierna besluit om met mij verder te gaan, plannen we een eerste gesprek in. Elk gesprek duurt 1 à 1,5 uur. Voor ieder stel is therapie weer anders. Hoe lang relatietherapie duurt is afhankelijk van je situatie en de ontwikkelingen in jullie relatie in deze periode.

Relatietherapie Praktijk Jollie

Tarief

De kosten zijn € 120,- per gesprek. Dit is inclusief de kosten voor voorbereiding en verslaglegging. De telefonische kennismaking is kosteloos.

Gesprekken kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos per mail geannuleerd of verplaatst worden. Wanneer er sprake is van overmacht en je binnen 48 uur de afspraak afzegt, dan delen we de kosten en wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Dit in verband met de gereserveerde tijd, ongeacht de reden. Wanneer je zonder afzeggen niet op de afspraak verschijnt, wordt het hele gesprek in rekening gebracht.

Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Sinds 2013 wordt relatietherapie helaas niet meer vergoed uit de basiszorgverzekering.

Waar?

Werklocatie

Praktijk Jolie – relatietherapie in gevestigd in Gorinchem. Ik maak gebruik van een gespreksruimte in Herwijnen, dit is 15 minuten rijden vanaf Gorinchem. Het is een grote ruimte in een weidse, rustige omgeving. Je kunt hier gratis parkeren. 

Kwaliteit

Het is belangrijk dat de gesprekken op een prettige manier plaats vinden, maar uiteraard wil je ook goed verder geholpen worden. Ik heb naast mijn Maatschappelijk Werk opleiding verschillende opleidingen en cursussen gevolgd.

Ik ben lid van de beroepsvereniging NFG. Dit betekent dat ik mij verbonden heb aan een beroepscode en kwaliteitsregister. Regelmatige bijscholing en toetsing waarborgen de kwaliteit van de hulpverlening. Ook kun je bij hen terecht als je klachten hebt over mijn dienstverlening. 

Ik geloof dat er hoop is voor elke relatie. Je kunt weer terug naar de liefde en verbinding die er was aan het begin van de relatie. Misschien heb je al allerlei dingen geprobeerd, maar zie je nog niet veel verandering. Ik wil jullie daar graag bij helpen. Ik wil bijdragen aan het creëren van een stabiele en liefdevolle relatie, zodat thuis weer een veilige en vertrouwde plek wordt voor jou en je gezin.

Contact

Vragen of een kennismaking plannen?

Ik begrijp dat het een stap kan zijn om contact op te nemen. Je kunt mailen, het contactformulier invullen of bellen. Ik neem binnen 48 uur contact met je op.